När det kommer till våra sovrum så vill vi uppnå högsta möjliga mysfaktor. Men för en familj blev härligheten med en värmedyna för het så den antände.

Det var i ett bostadshus i Jönköping som en värmedyna antände. Den antände och fattade eld i sängkläderna och det var efter det som familjen ringde SOS, men elden tog sedan tag i hela bostaden innan den kunde släckas. Turen var att det fanns en patrull alldeles i närheten som hade en brandsläckare.

Säkerheten först

Genom livet så finns det alltid risken att man råkar ut för olyckor, detta är något man inte kan komma ifrån. Därav är det så otroligt viktigt att man redan innan tänker på att de risker man kan råka ut för och göra upp vad det är som krävs av en vid en olycka. Nu när vi är inne i mörkare tider och börjar närma oss julen är det många som tänder ljus och vill göra en härlig stämning i sin bostad. Vilket man absolut ska för göra, vad det handlar om är att man ska vara medveten om riskerna. Tänder man exempelvis ljus ska man aldrig gå ifrån dem och har man värmedynor som exempel är det bra att känna till vad som i undantagsfall kan ske och då vara uppdaterad med en bra brandsläckare i sitt hem. Självfallet behövs det inte ljus och värmedynor för att fixa till stämningen på http://confidentliving.se/produkter/varumarken/mille-notti finns mängder av produkter som garanterar en lite mjukare, skönare och härligare vardag.

Ja, för att fixa till stämningen hemma behöver man inte alltid tänka på värme utan man kan skapa en värme genom att fylla sitt hem med vacker inredning och mjuka föremål att ha omkring sig. Bara det gör att man vill koppla av med en kopp te och finna ro.