Att inreda inför jul är lite som att spela the Sims. Det är som en hobby du inte kan sluta med, och julen erbjuder så många roliga detaljer. Jultrenderna varierar mellan åren, ibland är den hedniska julen i fokus, ibland är det guld, glitter och glans som får sätta sin touch. Vad är jultrenderna 2017? Vi reder ut det.

Okej, the Sims var väl en överdrift. Att inreda inför julen är inte samma sak som att bygga ett eget hus och du behöver kanske inte rut- och rotavdrag. Men att ta en extra sväng på loppisen kan vara kul för att hitta de där gamla adventsljusstakarna! Att sätta dig och din familj i en omfamnande julmagi är inte svårt. Det gäller bara att avancera detaljerna.

Expressen har en härligt inspirerande artikel där man kan hitta en massa sännande tips på roliga och annorlunda julpynt. Pappkulor i vackra formationer, godisskålar formade som löv, vackra ljusstakar. Det är i detaljerna vi skapar den speciella känslan av julen.

Skapa julen själv

Köpa färdiga pepparkakor går aboslut bra! Men varför inte pynta dem själv? På internet finns en massa tips på hur man kan göra gulliga små tomtar av sina pepparkakor. Att stöpa ljus behöver inte heller vara så svårt. Samla stearinstumpar under året och smält sedan ner dem. Ett mysigt sätt att umgås!

Att lägga in själv och inte köpa halvfabrikat har också blivit mycket mer populärt. Att lägga in sin egen sill är inte svårt och du får utrymme att göra små vackra inläggningar som passar dig och din smak. Hinner du inte göra egna köttbullar så är tipset att lägga en liten extra slant på att köpa lite dyrare köttbullar. Stek dem i smör och lite kanel, värm absolut inte i micron!

Kärlek, levande ljus och vackra sånger är det som skapar julmagin. Bidra med ditt, förenas med avlägsna släktingar genom att skicka julkort och låt den här vackra högtiden få handla om kärleken! Den här hjärtskärande scenen är från den norska ungdomsserien Skam. Isak har kommit ut för sin familj, det är jul och han tror att föräldrarna ska reagera med ilska. Men istället blir julen till en varm upplevelse.

Leave a Reply